Ste naším novým zákazníkom a už ste sa učili nemecky? Alebo chcete zistiť optimálnu jazykovú úroveň pre výber kurzu? Zúčastnite sa nášho bezplatného zaraďovacieho testu.

k zaraďovaciemu testu
K zaraďovaciemu testu

Ste naším novým zákazníkom a už ste sa učili nemecky? Alebo chcete zistiť optimálnu jazykovú úroveň pre výber kurzu? Zúčastnite sa nášho bezplatného zaraďovacieho testu.

Učte sa nemčinu s Österreich Institut

Vaša cesta k úspechu

Deutschkurse 1

Kurzy nemčiny na najvyššej úrovni: to Vás čaká v našich pobočkách Österreich Institut po celej Európe. Zameriavame sa na jazykovú precíznost, najmodernejšie vyučovacie metódy a inšpiratívnu študijnú atmosféru, aby sme cielene podporovali Váš úspech – či už ide o začiatočníkov alebo pokročilých. Objavte našu širokú ponuku kurzov pre dospelých, mládež a deti alebo nás kontaktujte ohľadom kurzov nemčiny na mieru pre Vašu spoločnosť. Naši jazykoví experti sa tešia na stretnutie s Vami!

ÖSTERREICH INSTITUT BRATISLAVA

  • Aktuálne informácie
  • Novinky
  • Kurzy nemčiny v Bratislave
  • Skúšky ÖSD v Bratislave
     

Čo nás spája

Inovatívne kurzy nemčiny

Naši jazykoví experti Vás naučia nielen všetky základy nemeckého jazyka, ale ponúknu Vám aj vzrušujúci pohľad na rakúsku kultúru. Či už ide o súkromné osoby alebo firmy, flexibilita je našou najvyššou prioritou. Preto sa môžete našich kurzov zúčastniť online odkiaľkoľvek - alebo prezenčne priamo v inštitúte.

Skúsenosti a odbornosť

Sme prvou adresou pre kurzy nemčiny v Rakúsku a Európe. Naši vysokokvalifikovaní lektori vedia, ako efektívne sprostredkovať obsah, reagovať na potreby účastníkov kurzu a vytvoriť vďačnú atmosféru na vyučovaní. Pretože jedna vec je pre nás mimoriadne dôležitá: radosť z učenia!

Najvyššie štandardy kvality

Bez ohľadu na to, ktorý kurz si vyberiete, Váš študijný úspech je našou najvyššou prioritou. Preto používame najmodernejšie vyučovacie metódy, interaktívne lekcie a inovatívne učebné materiály, aby sme Vám poskytli cielenú podporu vo všetkých fázach štúdia nemčiny.

Naše kurzy

Učte sa po nemecky - od A1 po C2

Ste začiatočník alebo už máte určité znalosti nemčiny? U nás nájdete ten správny kurz nemčiny pre svoju úroveň – od A1 po C2. Zistite viac o rôznych úrovniach a objavte našu rozsiahlu ponuku kurzov pre dospelých, mládež a deti!  

Nemčina pre podnikateľov

Či už ste malá firma alebo medzinárodne pôsobiaci koncern, pomôžeme Vám splniť všetky požiadavky čoraz globalizovanejšieho sveta: s individuálnymi kurzami nemčiny, ktoré sú presne prispôsobené potrebám Vašej firmy. Kontaktujte nás teraz a dohodnite si termín osobnej konzultácie.

Skúšky ÖSD

Ako certifikované skúšobné centrum Vás sprevádzame na ceste k medzinárodne uznávanému Rakúskemu jazykovému diplomu z nemčiny (ÖSD – Österreichisches Sprachdiplom Deutsch). Naše prípravné kurzy Vás optimálne pripravia na skúšku ÖSD, ktorú môžete absolvovať prezenčne priamo v inštitúte.